Thursday, March 19, 2009

Bosannnn!

Bile kebosanan dh melanda diriku ini, ade jek lah benda2 merepek nk buat..hehe..sebab dah malas sgt ni, so aku telah meletakkan video aku ngn kawan2 aku nyanyi lagu ais kacang..haha..ade lagi ..lagu twinkle star..kitorg ni boleh masuk AF8 sebenanya..tp malas jek..kang menang kang..siape yg boring2 sile lah tengok..heeeeee


video


video

Friday, March 13, 2009

S.A.R.A.W.AK

Malam masa nk berangkat ke Sarawak..kami kena berkumpul kat uitm pukul 11.30..sempat la amek gmba dengan banner..haha..girls only ya!


kebosanan...hehe..tu tgh tunggu budak2 ni smpai ler..sempat merenung jauh masa depan..adakah pakwe2 ensem di sarawak?? haha..


yeah! dh smpai airport Kuching..my gurls all wearing glasses..im just wearing a smile..hihi


this is me n kak yaya..tgh jalan kaki kat semenggok ni.. semata2 nk jumpa org utan yg diberi nama delima..oh delima! aku rindu sama kamu..


4 model sedang berposing..hehe..from right, me, naza, zet n kak ayu..sian intan xde dlm gmbar ni..

well, to be continued..

BerSalahkah Aku???

Slah ke aku kalau dh lame xupdate blog? hahaha..lame rsnye dh xpost ape2..not in the mood lagi la buat blog..yg lame pon berkobar2 sebab tu major asgnment..hehe..no lahhh..im enjoying every minute when i write something in the blog..when its done, the feeling is UNDESCRIBEABLE..(btul ke eja ni) haha..nway, from now on, I try..at least im trying to bring new update in my blog..lgpon dh xlm lg nk abes blajar..touching la plk...hehe..so u guys..especially for my friends out there, watch out for my current news! till fingers meet the keyboard again! see ya!

 
Blogger Templates by Wishafriend.com